hocam bugün media markette buna benzer olarak
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pro...t-1191074.html sunu begendım dedım satıcı ındırımı falan vardır sunu 5,600 e dusur alayım hemen yok dusuremıyormus. Az once vatan bılgısayardan geldim orda da düzgün begendıgım olması cok secenek yoktu bır ıkı tanesıne dedım onlarda zaten ındırımlı odugu ıcın ınemıyormus vs. Çıktım dedim başlarım boyle işe yarın gidip monster alıyorum. Bu arada siz vatanda pazarlıkla mı aldınız dırekt o fıyat mı yazılıydı
yarın sabah gidip alacağım sanırım hocam. Kadıköy şubesinde de internetteki fiyatla aynıdır heralde
Yok hiç pazarlık yapmadım 3-4 farklı şirketin mağazalarını gezdim. 3-5 model girdi aklıma Huawei'nin 13 inçlik 4999 TL'ye aynı işlemcili sadece dahili gpulu 256 gb ssdli 2.5k çözünürlüklü bir modeli vardı mağazada beğendiğim, bir de arkadaşın bu iyiymiş bunu al dediği bir laptop vardı ya i5lerin hq-q serisi oyun ve render için daha iyi olan işlemcisi olan gtx 1050'li li daha pahalıydı ssd yoktu galiba kasa kalın ve plastikti.
Bu hp üçünün tam ortasındaydı diye benimkini aldım. Neden fiyatlar 1 haftada böyle anlamış değilim aksine ben kendime kızıyordum dolar yüksekken pc aldım dolar düştü diye. Galiba kur dolasıyla fiyatları revize edeceklerse önceki kampanyaları indirimleri sıfırlıyor olabilirler.