Selamlar arkadaslar, yaklasik 3 aydir turkiyedeyim. Amerika da yasiyorum ve turkiye de bir banka hesabim bulunmadigi icin kardesimin hesabini kullaniyorum. Bu durumdan cok sikildigim icin gecen bankaya gittim hesap acmak icin lakin ikametimin amerikada olmasi sebebi ile acmadilar. Sadece ziraat bankasi aciyormus. Ben de ziraatden acmak istemedim simdi innial hakkinda bir kac sorum var;
1- migrostan alsam hemen alip kullanabilir miyim?herhangi bi verification sureci var mi?
2-insanlar innial kartima eft veya havale yapabiliyor mu?
3- ben eft yada havale yapabiliyor muyum? yapabiliyorsam islem ucreti nedir
4-bakiyemi atmden cekebiliyor muyum? cekebiliyorsam gunluk cekim limiti nedir?
1-Aktifleştirme işlemini yapıyorsun mail vs. ondan sonra kullanabilirsin(bakiye varsa)
2-Havale işlemini belirlenen anlaşmalı ATM noktalarından yapabilirsiniz ücret kesmiyor.(İnial ING ile anlaşması var istediğiniz tutarda aktarma sağlarsanız kesinti olmuyor)
3-havale eft yapamassınız diye biliyorum,normal kredi kartını yurt dışında kullanmak için veya gerçek kredi kartı bilgilerini paylaşmamak adına içindeki limit kadar hareket etmeni sağlayabilirsin., PSN yurt içi yurt dışı tüm alışverişlerde kulllanabilirsin
4-Hesapkartı değil.yüklediğin kadar kullanabildiğin bir alışveriş kartıdır. 3 ve 4 soru aynı kapıya çıkıyor sadece kalıpları değiştirmişsin.