mustafa1demir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öyle bir sormuşsun ki,buradaki herkes bi sitesi olduğu için vs. kayıt oluyor zaten bir şekilde internet dünyasına bulaşmış,bir tık aklı başında insanlarız.

Paylaşmayı yardım etmeyi seven bir insanım,ama sen direk şöyle sormuşsun: "Nerden para kazanıyosunuz ? Biraz da açıklayın aklıma yatanı bende yapayım" (en azından ben böyle anladım)
Benim yaptığım işten bahsedeyim üstü kapalı;Ramazanda başladım,meyvelerini daha yeni topluyorum.Öğrenciyim YBS okuyorum bölüm iyi güzel ama bel bağlamıyorum mezun olunca iş bulcam diye (4.Sınıfa Geçiyoruz)
Oturup neler yaptım,blog siteleri,oyunlar hakkında çözüm siteleri,ingilizce programlamaya dair siteler aklına ne gelirse.

-Pinterest denedim olmadı.
Kazanan yok mu ? deli gibi pinterestten kazanan var.Taktik belli mi ? Belli,resim at linkini ver sitene hit gelsin Denemedik mi ? Denedik sende dene ama işin içinde öyle yapman gereken şeyler var ki (işte bunlar parayı kazandıran şeyler) Bu şeyleri yapınca akmaya başlıyor ne kadar emek çaba verirsen o kadar karşılığını alıyosun.
Yani "pinterest açtım resim atıyorum 2 aydır hani karşılık yok olmuyor" diyemessin emek vermen gereken çok ince bi kısım var ve gerçek parayı orası kazandırıyor.

-Adsense denedim olmadı.
Adsenseden yok mu para kazanan ? var.Yakın arkadaşlarımdan biri evini arabasını aldı benden 2-3 yaş büyük.Okula arabayla gidip geliyor.Bölümü öylesine okuyor.Boş vakit gibi değerlendiriyor okulu ve iş yapmaya devam ediyor.Ben yapıyorum bu bilmem naptığımın işini 2 yılda 200 lira çektim 1 kere sadece Buradaki %90 insan adsenseyi deneyen bilen insanlar e hadi bizde benim arkadaş gibi olalım ama olmuyor işte gine çok ince ayarlar taktikler ile kazandırıyor.

Daha 1-2 örnek daha veririm ama gerek yok.Anlattığım ve anlatabileceğim örneklerde hep: iş ince ayrıntılara çok emek verilerek yapılan işlere bakıyor.İşte dedim ya paylaşmayı seviyorum ben yaptığım işi paylaşayım satış ortaklığı yapıyorum.Akarı yok kokarı yok ne ürün alıyorum ne depoluyorum ne de başka birşey.Milletin ürünlerin satıyorum.

Şimdi bu dediğimden yola çıkarak sende bu işi yaparsın ama benim gibi 3-5 bir şey aksın diyorsan (ilk çektiğim parayı 2 gün önce çektim 1.000 lira) ÇOOOOOOOOOOK emek vermen lazım.Kaç kere iş bozguna uğradı içinde 2-3k para olan hesaplar kapandı.İşin incelikleri 1 değil 2 değil 3 değil.Her adımda işin kuralı inceliği var.İşte bunlar için kaç kere bütlere kaldık sınavlara takıldı (şimdi yaz okulundayım tatil yapamıyorum).

İşte tam bu noktada insanlar yaptıkları işleri paylaşmak istemiyorlar.Ailemle aram bozuldu sınavlar yüzünden,pc başından kalk artık demelerinden,kafeye gidip çay içemiyorum vs. İş internette çok ama dediğim gibi her işte insanlar ufak ayrıntılar ile yakalıyor parayı oradan vuruyorlar.

Bende çok iş denedim tutmadı.Şuan Allah'a şükür ilerliyoruz her ay katlayarak ilerlicez inşAllah.

Bi kardeşin olarak benden sana tavsiye şu herkesin dilindeki lafı kendine göre düzenle "Asla Pes Etme".Demesi çok kolay herkes der ama.Gerçekten bir işi parası için değil ben yaptım,yapabiliyorum bu benim demek için yap.Parasını yemişim o geliyor her türlü

Öğrenciyim 1k geliyor 2-3-4-5k olur ama emin ol bir işi ben yaptım yapıyorum ul*n diyemedikten sonra bir işe yaramıyor para.Zevk vermiyor tatsız geliyor
Baştan aşağı okudum ellerine sağlık. Bende web tasarım denedim olmadı adsense denedim olmadı az uz makale yazdım olmadı letgo dan sahibinden de mal aldım sattım olmadı ne uzadım ne kısaldım. Benimde arkadaşlarımdan adsenseten veya çeşitli web işlerinden güzel kaldıranlar oldu ama ben kazanamadım nasibim yokmuş. Yaş 20 gün sonra 31 oluyor emlakçıda çalışıyorum burada maaş yok kesin bir gelir yok. Geçen ay 350 tl kazanabildim belki bu ay bayramdan dolayı onu da kazanamam işin özü sürekli de pc başındayım telefonlara bakıp ilan yayınlıyorum seninde dediğin gibi fikir almak için bu konuyu açtım belki işime yarayacak bişey bulurum diye. Ekonomik durumum iyi değil.
Bknz: ​İcra Dosylarım hakkında
Bknz: Adsense ile sitemi satıyorum