Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendim her konuda meraklı bir insanım. Ama araştırdıkça herşeyi yalan olduğu ortaya çıkıyor ezberlenmiş şeyler aslında hikâye olarak lanse ediliyor.
Misal haşhaşileri araştırıyorum bir saat video izliyorum ama yorumlar da tarihçi olduğunu söyleyenler çoğunun uydurma olduğunu söylüyor.
Misal dün okudum atatürk 1881 değil 1880 dogumluymus babası diye gösterilen âli rıza efendi aslında resimde ki kişi değilmiş doğduğu ev diye gösterilen evin aslında orası olmadığı çanakkale savaşında başkomutan olmadığını delillerle gösteriyorlar.
Aynı şey dini konular için dinler ne kadar sabit olsa da din karşıtı fikirler her zaman değişiyor evrim teorisi eskiler cürüyor yenisi geliyor bu sefer eskilerin uydurma olduğu apaçık belli oluyor peki yeni gelen teoriler de uydurma ise?
Yani demek istediğim dünya da bizlere anlatılan bilgilerin bir çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum.
Hatta kendimce şöyle bir teze ulaştım tayyip erdoğan geçmişinde muttaki ve kesinlikle din konusunda sabit fikirlere sahip idi. Ama şuan baktığımız da yaptıklarının yarısından fazlası şerri hükümlere ters hal hareket . Bu adamların topkapı gibi yerler de bulunan kaynağı bozulmayan kitaplara ve verilere ulaşma imkanı var. Bu insanlar bu verilere sayesinde bilgi sahibi oldukları için mi 180 derece dönüş yapabiliyorlar?

Yani doğru bilgi nerede ve nasıl ulaşacağız.?
Mobilden yazdım hatalar için kusura bakmayın.
Ataturk hakkindaki iddaalarin icin kaynak alalim.