yazdıklarımın içinde en önemlisi yüksekte biryerde dursun kafes ve vitaminler 2 hafta kullanılsın. yulaf kusu şişmanlatır önermem. kraker i de her zaman kullanmanıza gerek yok şu krizi atlatana kadar kullanmanız yeterli.
Yarın gidip alayım vitamini. Yulafı bende fazla verme taraftarı değilim. Bayağı bir video izledim o konuda

Ama yemeyince bir şey korktum.
(yulaf için kudururlar ama sadece ele alıştırmak için kullanın derim. Kuş yağlanıyor ve uçamamaya başlıyor.)
Odaya alışınca 5-6 gün sonra yavaş yavaş sakince elinizi kafese koyup bekleyin bir süre. 1 hafta 10 gün sabredin, sonra yulafla kandırırsınız yavaş yavaş.
Eğer alışırsa diğer kuş için acele etmezsiniz, ama alışmazsa kesin alın. Tüy dökmeye başlar yoksa ve strese giriyorlar.
Dediğiniz gibi bende ödül olarak kullanmayı düşünüyorum. Ama yemeyince dedim acaba ondan yer de biraz kendine gelir mi. Ele gelme konusunda sıkıntı yok. Elimi uzatınca hemen üstüne gelmiyor ama itince mecbur çıkıyor. Bakalım inşallah düzelir. Zaten öteki kaçtı gitti vicdan azabı oldu bana en azından buna bir şey olmaz umarım.