n11 üzerinden
HJC IS-17 URUK MC4HSF Pro motosiklet kaskı aldım. 25.06.2019 tarihin de sipariş verdim 26. yada 27 haziran tarihin de ürünü teslim aldım.
Ürünün vizörün de ki etiketi kaldırdım ve test sürüşü yaptım.
Ürün sitenin ilan başlığında belirtildiği gibi "PRO" değildir. Yani bu ürünün "PRO" diye bir versiyonu yoktur. Tamamen yanıltıcı bir başlık açılmıştır.
Ürünün piyasada değeri 1000-1200tl aralığında ve ben sırf
"PRO" yazıyor diye ürünü 1600tl ye aldım. Aldıktan sonra farkettim PRO diye bir versiyonu yok. Yani piyasada satılan 1000tl lik ürünle aynı.
Ürün faturasız geldi. Maile de gelmedi. 04.07.2019 tarihin de Müşteri hizmetlerine durumu anlatarak sorun bildirdim. kısaca Ürün pro değildir faturasız gelmiştir yanıltıcı başlık açılmıştır iade etmek istiyorum.
08.07.2019 tarihinde müşteri hizmetlerini tekrar aradım ürün hakkında geri dönüş yapmadınız ne yapayım diye.
Onlar da ürünü iade edin sonrasına bakarız dediler. Bede bu gün ürüne iade girdim adam da beni aradı.
Ürün gönderdiğimiz gibi değilse iade söz konusu değildir dedi. Bende sadece ön camında ki etiketin olmadığını ürünü kullanmadığımı söyledim.
Bu etiket ürünü iade etmem engel mi?
Arkadaşımın n11 de mağazası var 2 ay sonra ekmek kızartma makinesinin üstünde yağ var diye iade aldırdılar. (Sıfır ürün yağ falan yokmuş)