zbucky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba R10 ailesi , 5 - 6 yıldır farklı yerlerden hosting alıyorum geçen de konu açmıştım değiştirmek için ve OdeaWeb bana dönüş sağladı ilkten kuşkuluydum çünkü şuana kadar çok mağduriyet yaşadım.
Reseller aldım ve fiyat olsun performans olsun üst düzey seviye de ve şunu demeliyim ki açtığım en basit bir destek talebini bile hoşgörüyle karşıladılar.
Hatta en son destek talebimi beni arayarak hal hatır sorarak başladılar ve sorunumu telefondan hallettiler kendisi biraz hastaydı öksürüyordu burdan da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Teşekkürler OdeaWeb.
ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son yıllarda Hosting Firmaları büyüklü küçüklü fark etmez işlerini daha iyi yapmaya başladılar. Gerçekten işini yapan ve insanları yarı yolda bırakmayan birileri varsa her zaman destek olmak gerekir. Siz de memnuniyetinizi belirterek örnek bir davranış göstermişsiniz. Çünkü genelde bizler şikayet etmeyi seviyoruz.
LifeTicaret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende kendilerinden reseller alacğaım
EmreKafadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende odeawebi kullanıyorum gayet iyiler
Himen32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 2 adet limitsiz resellerini kullanıyorum. Resellerde hiç sorun çıkmadığı için bende burdan kendilerine teşekkür ediyorum.
zbucky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini seven bir ekip olduğu için müşterilerine de hoşgörü ve sevgiyle yaklaşıyorlar.
Siz değerli müşterilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde bu noktalara geldik. İyi ki varsınız desteğimiz hep sizinle.