Merhaba konu tam olarak şikayet konusu değil lakin sizlerden net bilgi almak için buraya açmak istedim.
İsmini vermek istemediğim firma r10'daki satış yapan firmalardan birisidir.
Reseller satın aldık lakin sonrasında resellere tanımlanan ip adresi kara listede çıkmaktadır.
Kara listede olan ip adresini tarafımıza tanımlaması sizce normal mi yoksa yanlış mı?
Benim bildiğim reseller kiralayan kişiye temiz bir ip adresi verilir ve o ip adresi kişi kendisi blackliste düşürürse haksızdır. Ama resellerin başından bu yana sunucu ip adresinin karalistede olması maillerde sorun yaratmakta.
Defalarca ticket açmama rağmen spam sorunu giderilemedi. ek 70 TL temiz ip ücreti ödedim mail kullanacağımız firma için lakin tanımlanan ip adresiyle de sorunumuz çözülmedi çünkü sunucu adresi yani RESELLER'e tanımlanan ip adresi blacklist içerisinde.
Firmaya söylediğim şey, "Reseller ip adresi karalistede olduğu için mail-tester sitesi otomatik olarak spam gösteriyor" 6-7 Adet farklı gmail adresine mail denemelerimde hepsi spama düştü.
Sizce bu durumda ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz? 1 Haftadır bu sorunu firma çözmeye çalışıyor lakin başarısız oluyor ardından bana site ile ilgili olabileceğini söylüyor.