aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu yazıyı okudum. Ancak ben bu yazıda "İşletim sistemi kullanımı sadece evde ve ofiste kullanılan bilgisayarlarda tercih edilen işletim sistemleri baz alınarak yapıldığı"na dair bir ifade görmedim. Sizin yayınladığınız yazıya yazdığım cevabımda amacım açık aramak değil. Siz buna açık aramak diyebilirsiniz. Ama ben buna yanlışı düzeltme diyorum. "Makalelerde açık aramak yerine üretmeyi deneyin bir de sizlerden okuyalım." dediniz. Bu sizin işiniz. Sonuçta paylaşım ekibinin bir üyesisiniz. Ben "hadi yap görelim" ile aksiyon almıyorum. Eğer size farketmeden kırıcı bir şey yaptıysam özür dilerim. Amacım sadece yanlış bir bilgiyi doğrusuyla düzeltmekti.

Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim, güzel uslübünüz içinde tebrik ederim. Maalesef konularımıza sırf konuşmak için konuşan arkadaşlar her fırsatta uğrayıp tahrik ettiği için doğru bilgilendirme yapanlara karşı dahi bir ön yargımız oluştu. Bu nedenle gerginlikler yaşayabiliyorum. Bende üzücü çıkışım için özür dilerim, makalenin sadece belirli kriterdeki işletim sistemleri için olduğu bilgisini düzenleyerek sağlıyor olacağım makaleye en kısa sürede.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi