YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale de yer alan bilgi "İşletim sistemi kullanımı sadece evde ve ofiste kullanılan bilgisayarlarda tercih edilen işletim sistemleri" baz alınarak hazırlanmıştır. Makale detaylarında linux çekirdeğine ilişkin bir açılım yapılmamıştır. Makalenin tamamını okumuş olsaydınız bunu zaten anlayabilirdiniz. Nedir kategorisine tıklayarak bahsettiğiniz işletim sistemi hakkında istediğiniz kadar detay verebilirsiniz. Makalelerde açık aramak yerine üretmeyi deneyin bir de sizlerden okuyalım.
Ben bu yazıyı okudum. Ancak ben bu yazıda "İşletim sistemi kullanımı sadece evde ve ofiste kullanılan bilgisayarlarda tercih edilen işletim sistemleri baz alınarak yapıldığı"na dair bir ifade görmedim. Sizin yayınladığınız yazıya yazdığım cevabımda amacım açık aramak değil. Siz buna açık aramak diyebilirsiniz. Ama ben buna yanlışı düzeltme diyorum. "Makalelerde açık aramak yerine üretmeyi deneyin bir de sizlerden okuyalım." dediniz. Bu sizin işiniz. Sonuçta paylaşım ekibinin bir üyesisiniz. Ben "hadi yap görelim" ile aksiyon almıyorum. Eğer size farketmeden kırıcı bir şey yaptıysam özür dilerim. Amacım sadece yanlış bir bilgiyi doğrusuyla düzeltmekti.