Dünyada ülkeleri 3 ülke yönetir. Bağımsız olanlarda 2 ekonomik hamleyle abdye bağlanır.
ABD / İngiltere (Pentagon)
Rusya
Çin
Yani cumhuriyet sisteminin maddi güvenlik açıkları vardır.
Mesela abd platform yönetimi:
Ahmet bir siyaset mezunu ve ben ABDyim. Ahmete sesleniyorum bir parti kur diye Ahmet X Partiyi kuruyor ahmete 5 milyar dolar akıtıyorum, arabalar, parti binaları, kitlesel örgütler. Ve ülkedeki medyayı zaten uygun bir dolar vererek alıyorum.
Ahmet ülkeyi gezip başkan oluyor.
Ardından ülke içerisinde ahmetin siyasi görüşüne zıt örgütler kuruyorum. Ahmet sağcı ise solcu bir sürü grup kuruyorum ve onlara ahmetin amerikan emperyalizminde satılmış biri olduğunu kanıtlayıp tamamı genç nüfustan oluşan bir kitleyi arkama alıyorum.
Ahmetin bana karşı itaatsizliğinde grupları devreye sokuyorum.
Gruplar itaatsizlik ederse ahmet aracılığı ile satın aldığım devlet güçlerini kullanıyorum.
Şu an dünyada 2. Elden yönetilen ülkelerin hepsi cumhuriyetle ilerliyor. Ancak cumhuriyette parayla satın alınabilir halde tabi bir grup veya sahibiniz yoksa..
Yıllardır gürcistan, ermenistan, azerbaycan rus yönetimindedir. Hatırlayın 2 yeni anlaşma imzalayacağımız azerbaycan uçak mevzusunda ilk onların devlet büyükleri bizi kınadı? Niye? Üstadı emretti. Mühür kimdeyse süleyman odur. Açık konuşalım Sınır ülkemizdeki karışıklığın rus yönetime geçmediği sürece bizim güvenliğimizi tehdit edecektir.