Aynenhocam aslında siz benim anlatmak istediğimizi : ama siz döküman adı ile birden fazla döküman tutucaksanız o zaman 1-sonsuz tablo yapısını kullancaksınız yani önce döküman kayıt edicek kullanıcı ve bunu bir tabloda tutucaksınız daha sonra ikinci bir tabloda dökümanlar diye bir tabloda dökümanların dosyalarını tutucaksınız ve ilk tablonunu primary keyini ikinci tabloda foreign key olarak tutucaksınız. şu şekilde anlatmışsınız.
Burdaki takıldığım nokta benim; şimdi öncelikle doküman isimli konuyu ekledikten sonra mı birden fazla dosyayı yükletmem lazım. Yani hemdoküman isimli kayıtı girip hem de aynı anda indirilecek dosyaları yüklemem biraz sıkıntı olacak diye düşünüyorum.Çünkü daha doküman isimli tabloda konuya ait bir key olmadığı için yüklenen dosyaları kayıt edebileceğim bir foreign key olmayacak elimde. Doğru mudur?
size bilgisayar üzerinden anlatabilirim.teamviewerınız varsa ya siz bağlanın bana ya da ben size bağlanıyım.bu arada önemli bir nokta dosyayı ftp de tutucaksınız databasede sadece veri yolu tutulacak.bana pm atın müsait zamanda bakalım. sahura kadar ayaktayım