WhiteRed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar normalde böyle bir konu açmazdım fakat istifa edip işten ayrılmak istiyorum.
Ne müdürü Ne çalışanı hiç biri ile konuşmadan kağıdı masaya bırakıp ayrılmak istiyorum.

Sizce bu onları bir hak sahibi yapar mı ? Telefonlarım susmaz mı ? Yemediğim hakaret kalmaz mı ?

İşten Ayrılma Sebebim :
1- Verilen Vaatler
2- İşimle alakalı olmayan işler.
Anlamışsınızdır umarım.

Şuan aşırı duygusalsınız bu en büyük yanlış. Mantıklı hareket etmeye çalışın. Sıkılmışsınızdır, bunalmışsınızdır sizi de anlıyorum ancak piyasa da ortada maalesef. Hemen iş bulabilecekmisiniz? Bunları düşündüyseniz sorularınıza gelelim

1 Verilen vaatlerin tutulmaması yazılı sözleşme halinde değilse haklı fesih sebebi değil maalesef.

2 Türkiye şartlarında aşırı kurumsal olmayan her iş yerinde size verilen iş unvanı dışında nereye giderseniz gidin her işi yapacaksınız. Eline mi yapışır tabiri vardır böyle de devam eder. Bunlar realite maalesef.

istifa etmek sizin hakkınız. Sadece ihbar sürelerine dikkat etmeniz gerek.
2 ay lık deneme sürecinde iseniz hiç bir koşul olmadan çıkıp gidebilirsiniz.
6 ay lık dönemde ya 2 haftalık ihbar parasını öder hemen kağıdı bırakıp çıkarsınız yada 2 hafta daha çalışır öyle çıkarsınız. Bu yılların fazlalılığına göre artar gider.

Kendinizi asla vazgeçilmez olarak görmeyin. A gider b gelir . Size hakaret edip ellerine ne geçecek . Ülke de işsizlik hat safhada. Bir ilanla kapıya 1000 lerce A getirirler umurlarında bile olacağını sanmıyorum.

Tek nasihatım kötü ayrılmayın iletişim her şeydir . yapamıyorum ayrılmam lazım vs diyerek bildirin durumunuzu çıkışınızı verin.