Öncelikle selamlar. Bir adet site almıştım 2 hafta önce 200 TL'ye. Anasayfasına 370 TL değerinde script aldım. Ayrıca API bakiyesine de 150 TL harcama yaptım.

Şimdi satarken ben godaddy mailimi vermiştim. Gönderdi sandım yani. Nedense hiç kontrol de etmedim. Sıkıştığım için bu siteyi 450 TL'ye sattım dün ödememi aldım. Bir baktım domain yok. Adama yazdım, "bende de yok, domainini almadan neden satıyorsun, eski sahibinde galiba, iban ver iade edeyim" gibi şeyler dedi. Neredeyse 700 TL harcama yapmışım, bana 200 TL iade yapacakmış.

Şuanda yeni sattığım kişi de bekliyor iade istiyor. Ondan gelen ücretle altın alıp anneme vermiştim. Ne yapacağım bilmiyorum. Kimseyi mağdur etmek istemiyorum.

Cidden artık ticaretten çok soğudum. Adama yazıyorum, "manyak mısın domain almadığın şeyi niye satıyorsun eski sahibine yazdım" diyor. Yahu ben almışım da sen niye eski sahibinden almadan satıyorsun.

Lütfen bana akıl verin. Çok karamsarlığa düştüm ve açıkçası artık tam eğitimime katkı sağlayacağım dedim, bunlar oldu. Oysaki ben o ücreti altın yapıp anneme verdim ve yaz tatilinde bozdurup kurslara katılacaktım.

Mecbur adamdan iade alacağım 200 TL'yi, geri kalanını da bir şekilde halledeceğim olmadı altını bozdurucam. Ama işte 700 küsür TL masraf yapıp, 200 TL'ye satmış gibi olmak koyuyor.

Daraldım ve sıkıldım. Altını bozdurursam da her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalacağım hayallerim yerlebir olacak.