SanalDavetiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemeğe,suya çok abanmamak lazım ben gece çokta yesem azda yesem sabah aynı tokluk hissi ile uyanıyorum.
serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekmek ve şekeri bırakmakla başlayabilirsin.
Seositesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana tavsiyem hiç kimseyi dinleme yarın ilk işin doktora gitmek olsun. Kalp bu ciddi alınması gereken bir şey. Geçmiş olsun diliyorum.
Teşekkürler hocam.

Guneyz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yaşlardan çoktan geçmiş biri olarak hayatının en büyük hatasını yapıyorsun..
18-25 yaş arasının değeri hiçbir şey ile ölçülmez, sokaklarda boş boş bile dolanmak senin için pc başında oturmaktan iyidir. 30 yaşını devirince çok başını taşlara vurursun git sporuna da yazıl sosyal hayatına da dön bir an önce internet kaçmıyor hep buralarda paşam
Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gazdır muhtemelen. Ben bundan 6 yıl önce akciğer rahatsızlığı geçirdim, ara sıra kriz gibi geliyor ama birkaç saniye sonra geçiyor. Korkup doktora gidiyorum bir sürü film vs. sonuçta bir şeyin yok, gazdır diyip gönderiyorlar Yine de tabi tedbirli olmak ve sağlıklı yaşamak her zaman iyidir.
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" Nargile içiyormusun .? "
Tekleme degilde bazen bendede çarpıntı tarzında oluyor özellikle bazı günler nargile içerken köz veya içtigim nargile ile de bir sıkıntı var ise veya , bir anda kalkıp yürümeye başlayınca ( 200-300 m ) çarpıntı yapıyor.

+ Ev e dönüşlerde merdivenlerden yukarı 3 kat cıkınca bi carpıntı oluyor.

Ama tekleme nasıl oluyor yaşamadım hiç ?
Buna benzermi oda ?

++
Bazende, uzun sure aynı pozisyonda uzanınca veya oturunc sol göğsüme iğne batar gibi oluyor( ayda en fazla 1-2 hafta da bir denk geliyorum ) dinlenince geçiyor sonra
Tekleme işin esprisi hocam bir sancı oldu sadece
Ama ilk defa
medyamio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatının en güzel dönemleri 17-24 yaş aralığıdır hocam.

Yapma etme hayatın tadına var zevkini al çünkü ileride zaten istesen bile yapamacaksın.

Ah vah etmeden gençliğinin tadına var.

Bir daha geri o yaşlara dönülmüyor.

Hırs yap spor salonunda sağlıklı zayıflamaya çalış, aktif ol sosyal ol, bir süre bilgisayara sadece 2 saat civarında vakit ayır

Gençlik gittiği zaman bir daha gelmiyor
bilgehan44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sporla beraber kandida diyeti yap, yaşın genç 3-4 aya mıh gibi olursun.. Geçmiş olsun.. (Kandida diyeti dediğim öyle aç kalmak falan değil bak, gözün korkmasın.. İstediğini ye iç, sadece şeker, süt ürünleri ve karbonhidratlardan uzak dur, gerisi istediğin kadar ye)

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

VKU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam önerilecek pek de bir şey yok bir an önce spora başlamalısınız Ben 18 yaşında iken 72 kg idim 16 yaşında spora başladım fit bir vücuda sahiptim şu anda sporu bırakalı üç sene oldu fakat vücudumda değişen pek bir şey yok sadece kullandığım protein tozu biraz kendini sarkıttı fakat eve aldığım spor aletleri sayesinde vücudun dinç ve fit kalmasını sağlıyorum. Ben de yeri geliyor öküz gibi yiyorum ama yediğim gibi de sağlıklı bir şekilde eritebiliyorum. Sigara ve alkol kullanan birisi olarak vücut yapım sanırım çok ideal ve hoş duruyor
ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman kendinize dikkat edin hocam. Siz bize lazımsınız.

Kilo konusunda bilgim olmadığından ve sizi yanlış yönlendirmek istemediğimden maalesef bir tavsiye veremeyeceğim. Sadece geçmiş olsun demek için yorum yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun, inşallah tez vakit de istediğiniz hedeflere ulaşabilirsiniz.

Gittiniz mi bilemiyorum ama bir uzmana (doktara) görünmek güzel fikir olabilir.
Sağ olun hocam en yakın zamanda kilo vermek dileğiyle

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hareketsiz yaşam seni öldürebilir olaya daha ciddi bakman sürekli spor yapman lazım ...
CelkanMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman hocam kalp önemli. Bende yaklaşık 2 aydır evdeyim sürekli bilgisayar başındayım. Arada benimde bi yarım saniye tekliyor. Doktora gittim spor yapmamı tavsiye etti en azından dışarı çıkıp yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Size de öneririm.
Teşekkürler, dikkate alacağım önerileri.