Abim birden eve geldi çok üzgündü beni çağırdı ve anlattı. Biriyle araba kiralamış. Gezmişler ve abimi bırakmışlar. Sonra galiba aracı süren kişi bir yere çarpmış. Arabayı abime getirmişler ona bırakmışlar kaçmışlar o da hemen bir tamirciye götürmüş 6.000 TL kesmişler. O adam da tehdit etmiş yarısını sen ödeyeceksin diye. Abimin yanında da babamın kredi kartı varmış kiralarken kullanmış ve tamirciye de ödemiş. Babamın haberi yok. Öğrenirse hem abime hem de tehdit eden kişilere kötü şeyler yapabilir çok sinirli biri.
Tehdit edenler oturduğum bölgenin en tehlikeli insanlarından biriymiş. Araştırdım ve sanırım çete gibi bir şeyler. İnsan öldürmeye ve yaralamaya teşvik suçuyla yargılanmışlar.
Tehditleri kardeşine bir şey yaparız, evini, babanın dükkanını yakarız tarzında olmuş. Bana açıkçası komik geldi. Beni biri böyle tehdit etse, kesinlikle yasal yollara başvururdum.
Ben polisi arayalım, bir avukatla görüşelim dedim fakat abim iyi misin ehliyetim yok dedi.
Kendisi çalışmıyor, okulunu da bıraktı, serseri gibi davranmaya başladı, gizlice sigara içiyor, değişik bir insan. Bu nedenle ailemle sorun yaşıyor.
Ne yapılabilir? Abim çok korkuyor şuan da. Ayrıca ehliyeti yok.