PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sürekli kullanıyorum ama öyle bir sorun olmadı başlarda 2 sene kadar önce cep - ev interneti ayrı 2 uygulama olaraktı şimdi tek uygulamadan giriliyor ilk girişte bir resim şifre oluşturuyorum tek resime tıklamayla giriş yapılıyor yani öyle bir olay hiç olmadı bende
Hocam ben o resim bölümüne bile geçemiyorum uygulamaya giriyorum internet butonuna tıklıyorum sonra numaramı yazıp ileri diyorum sonra uyarı çıkıyor " online işlemi sadece turk telekom internet müşterileri giriş yapabilir. internet müşteriyseniz tek şifre hesabım sayfasından bilgilerinizi güncelleyerek giriş yapabilirsiniz " yazıyor dediği hesabım bölümüne gidip numaramı ve tekşifre yazıp giriyorum. Orada güncelle diyor güncelliyorum sonra ortada bir yer var " Türk telekom müşterisiyseniz üyelik bilgilerini güncelleyerek türk telekom internet müşterilerine özel bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz" yazan yere tıklıyorum sonra evde internet müşterisi yere tıklıyorum numaramı ve tc kimlik nomu yazıyorum sonra telefona kod geliyor onu giriyorum daha sonra tebrikler hesabınız güncellendi diyor. İşlem bitti sonra çıkıp tekrar türk telekom online uygulamasını açıyorum numaramı yazıp devam diyorum fakat yine ilk baştaki uyarıyı çıkarıyorum bundan sadece internet müşterileri faydalanabilir diye