Merhaba Değerli Büyüklerim;

Başlıkta her ne kadar espriye kaçsam da google bot harici kimse siteme girmiyor. Aramalarda yok denecek kadar gerilerdeyim. Site 3 Aylık, 23 yazı var wp altyapısı kullanıyorum.
Yazı ekliyorum, 50.sıradan giriyor indexe. Ertesi gün ilk 100'de yok.

Yazıların yarısından fazlası özgün, seo uyumlu bir şekilde çeşitli yazarlardan alındı. Geri kalanı da farklı kaynaklar bularak kendim yazdım, bir çoğunun kelimelerini vs. değiştirdim.

Bir şekilde Google 3-4 makaleyi kopya saydı ona tamam. Ama hiç mi özgün yok arkadaş. Nerde yanlış yapıyorum yada nereyi tam olarak yapamadım bilmiyorum. Sektör sağlık bu arada. Haber siteleri önümü kapamış ama ne bileyim insanlar sürekli haber sitelerini mi takip ediyor sağlık için vs?

Siteme hit gelmiyor işin özü. Ne yapabilirim? Backlink aldım forumiçi bir hocamdan. 5-6 gün sonra rapor teslim edecek. Onun haricinde yazdığım bir çok yazının içinde diğer yazılarıma link verdim.

Başka ne yapabilirim? Sektör Sağlık olduğu için sosyal medyadan hit beklentim yok bu düşüncem yanlışsa ufak bir ipucu vererek destek olursanız çok sevinirim.

Şimdiden okuyan, destek olan, cevaplayan yada cevaplamayan herkese teşekkür ederim. Gereksiz vaktinizi aldıysam affola.

İyi forumlar dilerim