Merhaba arkadaşlar, 12 yıldır bu forumdayım ve ilk defa şikayet açıyorum ama çok zorladılar. Belki çalışanlar vardır 1 Nisan itibari ile EFT ve Havaleyi iptal ettiler; sadece kredi kartı ile çalışmaya başladılar. Müşterim olan ( Kurum) sadece talimat ve havale ile ödeyebildiği için sunucu ödemesinin kredi kartıyla ödeyemeyeceğini bildirdim. Firmanın muhasebe biriminden 2-3 kişi ile görüştüm durumu anlattım ve sunucumuzun ödemesini yapamadığımız için ve durumların çözülememesi durumunda sunucuyu taşımak için ek süre istedik telefon görüşmemizde 14 Nisan'a kadar ek süre verdiler ve 9 Nisan tarihinde bizi arayacaklarını ve AYRICALIK TANIYARAK 1 yıllık havale yapabileceğimizi bize bildirdiler ve 9 Nisan'da bizi arayacaklarını iletişim numaramızı istediler, bizde gönderdik. Sunucu ödemesi geçtiği için sunucuyu kapattılar ve neredeyse 20 SAATTİR sunucuya erişimimiz yok.

En son destek bölümüne attığım mesajların ekran görüntüsü aşağıdadır. Bilginize sunar, İyi akşamlar dilerim

GÜNCELLEME: 27 Saatir destek ekibinden halen ses soluk yok, mesai saatinin başlamasını bekliyorlar sanırım.

GÜNCELLEME 2: 30 Saate yaklaştı sunucu erişim sorunu halen aktif edemediler sunucuyu.

GÜNCELLEME 3: Saat 08.54 itibari ile sunucuya erişim aktif edildi bu hızlı çalışmaları ve bilgilendirme dolu destekleri için çoook teşekkür ederim )))