xiaomi nin romları içinde çıkan video ve resim yazılımları çok da matrak sonuçlar vermiyor maalesef
camera mx gibi ücretli yazılımlar ile aynı cihazdan farklı sonuçlar alabilirsiniz
birçok kişi google kamera yazılımı ported hali ile kullanıyor.
manuel ayar seçenekleri olan yazılımlarda var...
evet aptal tlf lar parası çok olan aptal kullanıcılar için icad edildi.
kamerası 48mp diye tanıtım yapılan cihazların işlemcileri 48mp kaydetme özelliği gerçekte yok.. dolaylı olarak pixel birleştirme ile yapılıyor... aynen piyasada 4k tv adında satılan ama gölge pixel diye bazılarının belirttiği gibi..
evet hepsivir arada özellik gerçekten güzel.....
mi9 da teknik özellikleri ile oldukça güzel bir tlf. ben se versiyonunu bekliyorum
paran var ve tüm özellikleri ile kullanırım diyor iseniz tabiki alın....
her türlü yazılımı mükemmel değil bu cihazın.. cihazın hardware i çok güzel.. ama rom da çok fazla hintli çalıştığı için.....
en bariz video çekimlerinde... bir kedinin atlayışını veya bir anlık olayı ağır çekim ile kaydetmek.... heleki bir alevi... yağmur damlasını.. aynadaki yansımayı... güneş de ... derken olay gider.. fakat bazı resimler teknik bilmek ile olabilir..
fotoğraf çekimlerinde analog ve dijital çekimler üzerine yerli paylaşım yazılı vede video lu paylaşımlar oldukça faydalı olur
xiaomi tlf fiyatları dolar bazında fiyatı yakın seviyede.. ülkemizdeki kur değerleri ile maalesef... yani dolar 4 lira olsa idi bu tlf eksilerine bakılmadan herkes alır ve gerekirse pasaport kaydı bile yaptırır idi ilk günden...
tlf unuz hayırlı ve uzun ömürlü olsun
bataryanız bitmesin... tüm sensörleriniz kusursuz çalışması dileği ile