Merhaba değerli forum üyeleri ,

Malum önümüzde Milli Savunma Üniversitesi sınavları var ve bende onun için hazırlanıyorum. Askeri lise sınavına bundan 4 yıl önce katılmıştım , kazanmıştım fakat sağlık testlerinde belirli nedenlerden dolayı elenmiştim [ sonra askeri liseler kapatıldı o ayrı bir mesele ]. Şuanda da sınavın test kısmını geçeceğimi düşünüyorum fakat sağlık mülakatları beni korkutuyor. Hatırlayan vardır belki yaklaşık bir ay önce şu konuyu açmıştım göğüs kafesimdeki problemden dolayı [ güvercin göğsü ]. Şuan yavaş yavaş kilo almaya başladım fakat göğüs kaslarımı geliştirmem gerek aksi halde o mülakatlara gitmeye cesaret edemem. Sizlerden ricam göğüs kaslarımı hızlı şekilde geliştirmem için gerek evde gerek spor salonunda yapabileceğim hareket önerilerinde bulunmanız. Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta , fakat oraya aklımda birşeyler var halde gitmek istiyorum. Bu mesleği canıgönülden arzuladığım halde sadece tek bir rahatsızlığımdan dolayı yapamama ihtimali bile beni yiyip bitiriyor. Spor ile ilgilenen / ilgilenmiş kişilerden önerileri bekliyorum , teşekkürler.

[ Mülakatlar 24 Haziran - 26 Temmuz arası ]