Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar, acili olarak 5 kg vermem gerekiyor sebebini yazamıyorum özel bir sebep olduğu için. Aktar ve internetten çok onerilen ilaçları çayları aldım yararını göremedim. Diyetisyene gidecek vaktim zamanımda yok ve 1 ay sürem var. Sporcu değilim.

hocam 15 günde en az 7 kilo vereceksin dediklerimi yaparsan. bizzat ben 10 kilo verdim. aç kalmadan, spor yapmadan.

BEN KALKAR KALKMAZ İKİ BARDAK SU İÇTİM İYİCE ACIKINCAYA KADAR YEMEK KAHVALTI FALAN YAPMADIM BİŞEYYEMEDİM. SAAT 10 GİBİ AŞAĞIDAKİLERİ YEDİM.

Sabahları

*50 gr iki kibrit kutusu kadar peynir ye beyaz yağlı peynir( mümkün olduğu kadar marketlerdeki paketlerden ziyade pazarda tenekede satılanlardan seç)
*Yanında bir haşlanmış yumurta ben 2 adet yedim sarılarından birisini yemedim.
*15-30 kadar zeytin
*2 adet Kırmızı Biber (Kapya Biber)

Öğleyin : ben öğle yemeğini saat 2 ile 4 arasında yedim aç değilsem yemeyi geciktirdim.

*300 gram et çeşitleri tavuk kırmızı et ya da balık özellikle bütün 400 500 gram gelen çupra ya da levrek ızgara olarak yedim
*yanında bir kase yoğurt ya da bir tabak salata

akşam 8 civarı bir büyük tabak salata içerisine genellikle bir küçük kutu ton balığı ( yağını da yedim) ya da ızgara tavuk et ya da balık

çoğu zaman grama bakmadan bol bol yedim asla aç kalmadım. 0 karbonhidrat yedim. ara öğün yemedim. acıkmadan yemedim. şekere dair tahıla dair ne varsa hayatımdan çıkardım. meyvelerden sadece greyfurt yedim. bazen de akşamları bir bütün nar yedim.