Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar, acili olarak 5 kg vermem gerekiyor sebebini yazamıyorum özel bir sebep olduğu için. Aktar ve internetten çok onerilen ilaçları çayları aldım yararını göremedim. Diyetisyene gidecek vaktim zamanımda yok ve 1 ay sürem var. Sporcu değilim.
Ben mülakatlara hazırlanırken şöyle bir yol izlemiştim. Günlük ortalama 10 kilometre kadar yol yürüyordum, benim de vaktim 35 gün kadardı. Artı olarak şeker, tatlı, tuzlu, özellikle hamurişi -ekmek dahil- kesmiştim. Çok çok az miktarlarda (haftada 1 küp şeker kadar diyebilirim) alıyordum. Vücuttaki fazla suyu atmak için ise yeşilçay, sade soda, bir tam limon karıştırıp içiyordum. 1 litreden biraz fazla oluyordu, tam tarifini yazmıştım bir yere gönderirim. Bu kilo verdirmiyor, ödemi atıyor vüdutta. Böyle yaparak 35 günde ortalama 8 kilo kadar vermiştim. Çok şükür mülakat biteli ve ben diyeti bırakalı 1 sene oluyor ama o günden bu güne aldığım kilo en fazla 1 - 2'dir.

Ha şunu da diyim. Ne yaparsan yap, günlük hareket olmadan kilo veremezsin. Ben ki (abartmıyorum) günlük en az 1 lt kola içen biriydim, tüm zevklerimden vazgeçtim. Biraz elini taşın altına koyman gerekecek fakat emin ol ödülünü alacaksın.