Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke öyle herşey basit olsa garanti kartım vardi
3d odeme ile odeme yaptığım için islemi kendi rizam ile yaptığım kanısına vardılar para iadesi bir tarafa 12.500₺ limitli kartımı banka kurallarına uymuyorsunuz diye iptal ettiler var olan odemelerimi de 1 ay içinde yapmam gerekir aksi takdirde takibe dusecegim tarafıma iletildi
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3d işlem yapıldıysa o 45 günlük online itiraz değerlendirme sürecine dahil olmaz.
Dravidyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3D Secure ile mi gerçekleşti işlem? Öyleyse zor. 3D Secure istemediyse; bu ödemeyi ben yapmadım, kredi kartım çalınmış diyerek chargeback açabilir ve paranı rahatlıkla kurtarabilirsin.
işlem bana ait değil demicem zaten. o yüzden 3d ile yapmış olmanın bi önemi yok, işlemi ben yaptım ama malı/hizmeti teslim almadım diye bi seçenek var itiraz formunda, onun üzerinden ilerlicem.

islamzeki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kart troy logolu ise zor. Ama her türlü harcama itirazında bulunun.
troy değil hocam visa bakalım buluncam aynen.

videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu detaylı bilmiyorum ama sonuç olarak visa ve mastercard ile bir alışveriş yaptın ve mal veya hizmet alamadıysan bankana itirazda bulunursan iade alırsın. Bazı bankalar uğraştırsa da bu uluslararası bir kuraldır. Uymaları gerekir.
Şifre girerek yapmadıysan alışverişi paran 3 gün içerisinde şifre ile yaptıysan ortalama 3-4 ay içerisinde iade olur
Bombay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacağın alan adını ve hizmeti detaylı olarak harcama itirazında belirt kanıt sunamaz ise iade alırsın türkiye içersinde işlem 15 - 30 gün sürebiliyor .
çok teşekkürler, ben de bu şekilde düşünüyorum ama başına gelen varsa diye sormak istedim. arada ödeme aracı kurum olarak paytr var. banka sonuçta paytr'ye soracak işlemin detayını, bana verdikleri cevap gibi 'biz sadece aracıyız' diyip bankayı geçiştirebileceklerini sanmıyorum. açıkçası dolandıran şahıstan alamıyosa paytr, banka paytr'den alır diye ümit ediyorum belki onlara da ders olur her önüne gelene sanal pos vermezler.