Bazen forumda, bazende özel mesajla yardım talep edenlere konuyla alakalı ise "Google Web Yöneticisi Forumu" tavsiye ediyorum.

Gel gelelim bunuda kuruttuk.

Alıntı
Web Yöneticisi Forumu Kapandı
Kullanıcı destek kaynaklarımızı daha verimli bir biçimde birleştirerek, genel olarak web yöneticileri için verdiğimiz hizmeti geliştirebilmek amacıyla Türkçe Webmaster forumunu 8 Mart 2019 itibariyle kapatıyoruz.

Forumda yıllar boyunca oluşturulan içerikler, https://support.google.com/webmasters/?hl=tr adresindeki Türkçe yardım merkezine taşınıyor. Yardım Merkezi okurları, Yardım Merkezi'nin arama işlevini kullanarak forumların içeriğini bugün olduğu gibi görüntüleme ve ilgili Yardım Merkezi makalelerine erişme olanağına sahip olacaklar. Bununla birlikte, yeni sorular gönderme imkanı bulunmayacaktır. Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz.

Maalesef Google Web Yöneticisi Forumunda açılan konularda bir bilgi sahibi olmayan kişilerde yazabiliyordu.

En basitinden birçok üye sorun yaşayan kişinin açtığı konuda alakasız şekilde "google gibi getir" tavsiyesi verirken, Google çalışanı tarafından ""google gibi getir" index alması için tasarlanmadığını belirten mesajları defalarca yazmasına rağmen göz ardı edililiyordu.

Belkide Google Çalışanları Bıktılar!!!

Google tarafından "Türkçe Webmaster forumu" kapatıldı.

Eğer başka dilde ki forumlar kapatılmayıp sadece Türkçe Webmaster forumu kapatıldıysa cidden bıkmışta olabilirler.

Örnek konu: Google Webmaster Bloğuna TECAVÜZ ETTİK