40 bin usd ile youtubeye giriş aylık 20 bin adsense desteğinden sonra bu konuda yine binlerce tl ler havada uçuşmuş
4 gün önce adsenseyi 5 dk da kandırırım ve sahte tıklama yapar para kazanırım yazabilen insan gelmiş konu açmış birde adsenseyi 2 ay beklemek olmaz yazabiliyor e hani 5 dk da adsenseyi dize getirebiliyordun bu kadar meziyetliydin
https://www.r10.net/google-adsense/1...r-olmak-6.html
bu üyeyi davet eden banlı bu üyede pek tutarsız konular açıyor dikkat etmek lazım

Kamera şakasımısın sen
Şimdi, öncelikle sahte tıklama yapar para kazanırım diye bir şey yazmadım. "Ben adsense i sahte tıklama ile 5 dakikada çözerim" yazdım. Senin meziyetlerin ile benim meziyetlerim arasında farklılıklar olduğu gibi bunu istersem başarabileceğimi de konuya bir yorum olarak ekledim. Ayrıca 20 bin adsense değil adwords sevgili kardeşim. Takip etmişsin ama boş takip etmişsin! Reklam içinde hangi firma olduğunu forumdan bir arkadal biliyor, sormak istersen vereyim sana

Ayrıca sor arkadaşa, ben adsense i çözebilecek bilgi birikiminde miyim sana anlatsın. İstermisin? Senin mutluluğun için uğraşıyorum burda..
Benim yorumlarımı kovalıyormuş ya

şaka gibi
İkincisi evet 40bin dolarlık bir yatırım ile Youtube kanalı için çalışmalara başladık. Ali express ten verdiğimiz siparişlerin gelmesini bekliyoruz. Kemerburgaz da bahçesi çim ağırlıklı bir kaç yer gezdik (dış mekan için). Hatta 2 kişi ile anlaştım edit ve kurgu gibi durumlar için. . Bir sonrakinde gelen ürünlerin fotoları, alınacak kıyafetler, oyuncaklar, çalışırken çekildiğimiz fotoları sana göndereyimi, merak edersin sen şimdi.
Bak bana yaptırdığın açıklamalar, senin beni yakından takip ettiğin için mutlu olman adına yaptığım açıklamalardır.
Ama insanların yazdığı rakamlar seni mevcut durumundan dolayı farklı psikolojik hallere sokuyorsa psikologlardan destek görmen gerektiğini de belirteyim. Eğer takip edeceksen sosyal medya hesaplarımı vereyim oradan da hayran kitlesine dahil olabilirsin.
Report!