Ben hiç iphone'den denemedim, o alanı hiç araştırmadım ama abone sayım az arttıkça siz çözüm bulursanız takipçisi olurum.
Bildirim gelmemesine amelece bir çözümüm var, çözene kadar abone kaçırmamak adına yapabilirsiniz.; Konu başına ya da ilgili bir alana "abone olmak için tıklayınız" yazıp "siteadresi.os.tc" adresine link verirseniz abone olabilirler. Ayrıca açılır sayfa bir reklam ile yine aynı bağlantıyı görselle linkleyip geçiçi çözüm üretebilirsiniz. (Androidler için hem o bildirim, hem uygulamanın bildirimi sıkıcı gelebilir. Sadece iphone için değmez derseniz bağlantı şeklinde ekleyebilirsiniz.)
Chrome, Safari ve Android kurulumları ile ilgili tekrar bir araştırma yapacağım bu gece. Belki bir sistem değişikliği olmuştur. Gerçi abone anlamında sorun yaşamıyorum abone oluyorlar. Hatta paylaşım yapınca gelenlerin hepsi mobilden geliyor. Mobile de gidiyor demek ki bildirim. Ama Safari (Apple) de sorun olabilir. Genel bir araştırma yapıp iletirim sizede. Bilen arkadaşlar varsa yazarsa seviniriz