10.000 tl ye bağcılarda düğün salonu rezervasyonu yaptırdım hocam. Tabi bizim salon ortalama bir düğün salonu. Düğün için ayarlanan davet salonları var, onlr çok pahalı. 30 bin tl fiyat çeken vardı.
2 düğün olucak ben napmalıyım

Bazı hesaplamalar yanlış , örneğin tek taş , 1000 lirayada var 3000 e de var 40000 binede var
ben 40 bin tl verirsem o tek taşı kimse takamaz, ayrıyetten de kendi aldığım şey çaldırmak zorunda bıraktırırlar beni

18 yaşındayım. Şuan için bu kadar çok masraftan benim bile gözüm korktu

Evlilik giderden başka bir şey değil, bu 75 bin TL'yi düğüne vereceğime eşimle yesem hayat daha huzurlu olur bence
Küçük kalmak güzel ya, büyüme çocuk adam

Bu dugun belasini kim cikardiysa. Zaten ucarak gelmeler kayiktan cikmalar iyice sinirlerim bozuluyor. En iyisi yabanci hanim alcan...
bende size bu düğün meselesini çıkartanı anmaya yardımcı olabilirim
Takıları hesap etmemişsiniz

Burma bilezikler listede eksik

şuan daha çok mutlu oldum fiyat artış oldu
hocam anlaşarak kaçın

masraf az olur
2 abisi var biri vurmazsa öteki kesin, bir kaynana var düşman başına , kayınbabam çok sakın aileede bi problem var herkersin rolü bir birine karışmış
yav ona lafımız yok da aradaki yaş farkından ötürü bizim nesille sizin nesil arasında fark var diye düşünüyorum hocam

)
şimdi kendisi de borçla yapıyor eğer anadan babadan yoksa, senden de aynısını bekliyor haliyle

)
Bende yakında evleneceğim. Nişanda yaptık ama şuana kadarki masraflar ve geri kalan masraflar epey pahalı. Gereksiz bir çok adet var. Evlenene kadar o kadar para harcayacağıma, önce evlenip o kadar masrafı kendi evim için yapsam daha iyi olurdu. Böyle gelmiş böyle gider. Yapacak bir şey yok ama ailesinden yardım almadan ortalama bir insanın evlenmesi hakikaten çok zor. Kredi çekmekten başka çare yok ama kredi faizleri de inanılmaz derecede yüksek. Adeta 1 verip 2 geri alıyorlar. Allah evlenenlerin yardımcısı olsun.
Kız babası olanlar şu hayatta en rahat olan insanlar diye düşünüyorum
siteye girdiğimde kapatma isteği duydum, siteyi nasıl yapmışlar öyle ya nasa sitesi gibi.
50-100-200 bin nedir ya..
evlenmeden önce Erkedğin halletmesi gereken şeyler zaten bunlar. kuru kuruya haydi kredi çekelim evlenelim olur mu. hadi takıları anne-baba taksın... diğer masrafları siz evlenmeden önce ayarlamanız lazım.
1 sene gec evlenin o kadar borca gırmeyın.
şöyle düşünün, bir erkek üniye gitse 24 25 yaşında bitiriyor bu adam ne zaman askere gidecek ne zaman biriktirecek ne zaman evlenecek

zaten o parayı biriktirmek 3 4 sene sürer k
aşırı gereksiz masraflar var maalesef milletimiz tv ve internetin hayatımıza gelmesiyle hiç bilmedikleri şeyleri 20 yılda asırlardır süregelen adetmiş gibi yaşamaya çalışıyor
bknz: balayı, tektaş ve abartılmış diğerleri
ne kadar az borçla evlenirseniz o kadar mutlu olursunuz
mutluluğu gelinliğinin püskülleri ile doğru oranda tutan bir eş zaten kimseyi mutlu edemez
cidden çok güzel bir cevap olmuş, hayatını paylaşacağın kişi senin hayat arkadaşın olucak zaten, bir çok kişi görüyorum aldıkları maaş borçlarını zor kapatıcak kral hayatı yaşıyor, tamam yaşa ama hayat arkadaşına destek ol .şükürler olsun öyle bi sıkıntım yok baktım denkleştiremiyorum girer işe destek olur bana Allah herkese gözünü parayla açacak insanlar değilde, senle oturup kuru ekmek bi baş soğan yemeyi kabul edicek insanlarla bir çatı altında aile olmayı nasip eder.