1.5 senedir 20-22 Mbps hız alıyorduk "sorunsuz" arayıp 4 TL farkla 35 Mbps yapalım dediler, alt yapım destekliyor mu dedim, evet dediler ve okey dedik. Zaten 4 lira fark olayı falan yalanmış sonradan anlıyoruz. Sözleşmemizin bitimine az kalmış ve 24 Mbps fiyatları düşmüş. Biz hala yüksek fiyattan faydalanıyorduk o yüzden 4 TL diyorlar. Bu resmen ............. (İstediğiniz şeyle doldurabilirsiniz burayı)
Onay verdiğimizden beri kesinti yaşıyoruz ve hızımız hala 22 civarında, aynı yani bir değişiklik olmadı. Arayınca gerçekten derdimi anlatamıyorum, 35 Mbps'e kadar hız veriliyor size 35 Mbps değil diyorlar. Gerçekten çıldıracam madem alt yapım desteklemiyor ne diye destekliyor diyorsunuz ve sonra bana bu cevabı veriyorsunuz. Desteklemiyor işte kardeşim düşür paketimi diyince cayma bedeli ödersiniz diyorlar. Peki ne kadar ödeyecem diyorum faturanız oluşmadan görüntüleyemiyorum diyorlar. Cidden devlet artık el atmalı şu olaya gına geldi artık ya...
Her zaman ki gibi o kadar konuşmadan sonra mantıklı ve net cevap alamayıp arıza kaydı açalım diyorlar ve ertesi gün ses bandı aracılığıyla sorununuz çözüldü mü diye soruyorlar. Hayır, yani 2'yi tuşluyorum ama boşuna tuşluyorum. Kimsenin gelip baktığı yok.
Not: İnsanları gerçekten ya aptal yerine koyuyorlar yada orda çalışanların tamamı vasıfsız kişiler...