Hangi diyetisyene gidiyorsunuz? Muhitiniz neresi?
Eşim diyetisyen. Elimden çok bir şey gelmez ama en azından kilo vermenize ölçümlerinize yardımcı olmaya çalışayım ücretsiz bir şekilde
Bir de boyunuz kaç?
Düşünceniz için çok teşekkür ederim. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum, 180 boyundayım. Şuan için herhangi bir diyetisyene gidemiyorum.
Berkancım, Rabbim yardımcın olsun.
Teşekkür ederim allah razı olsun.
Göz atacağım sağolun hocam.
kardeşim spora neden para verilerek yapılan birşeymiş gibi bakıyorsun ?
yürümenin koşmanın 3-5 kilo birşey kaldırmanın neresi parayla ? spor salonuna gittiğinde yürüyüş bandında mı koşacaksın ? orada olup senin parasız yapamayacağın ne var söylermisin ? yorumların hepsini okudum, eğer aileni anneni, kendini seviyorsan şuan bile iş arama, koşmaya yememeye zayoflamaya başla.
buradan gelecek iş hadi diyelim 5 10 gün attı seni ya sonra ? o yüzden bugüne kadar nasıl dayandıysan devam et, çok hızlı şekilde kilo vermeye bak, kırdıysam affola belki çıkısı anlık gelen paradan değil de, tüm gayretinle zayıflayark bulabilirsin
devlet hastanesinin de ücretsiz yaptıgını sanıyordum bu arada, ona da şaşırdım bir daha araştırrmısın hocam
saygılar sevgiler
Zaten bahsettiğiniz bütün aktiviteleri egzersizleri yapıyorum. Yapmasaydım belkide halim daha kötü olurdu. Hangi doktora gittiysem yürüyüş ile verilebilecek kilomun olmadığını, daha farklı aktivitelerde bulunup ameliyat olmamı söylüyorlar. Spor salonları ile görüştüğüm zaman ise bana (en azından çevremdeki spor salonları) yüksek fiyat çekiyor benim bütçem vb uymuyor malesef bu yüzden de. Tabi ki de yürüyüş te bir spordur ağırlık kaldırmakta. Evde zaten onları yaabildiğim kadar yapıyorum.