suhamete adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam. İşte o yükleme kısmının detayını istiyordum aslında ama halletim.

Teşekkürler cevabınız için.

Peki o zaman bu biz yardım edeyiz tavırları nedir? Şuan başka bir domaine de ssl yüklüyorum ve sertifikanın gelmesini beklemem dışında ki o da bir iki dk da geldi. Bütün olay 5 dk sürmüyor. Bu durumda bu yetkililerin en azından şöyle yapabilirsiniz diye demesi çok mu zor size göre? Hepi topu 3-5 işlemli bir işmiş ancak burada topu ssl aldığın firmaya atılması bana hoş gelmedi. Şuan konunun karmaşık olmayan aşırı da basit bir şey olduğunu öğrenince iyice tepkim arttı neredeyse.

Açık bir şekilde "Bu ücretli desteğe girmektedir. Cpanel üzerindeki SSL yönetimi bölümünden bu işlemlerin tamamını halledebilirsiniz ancak yardım edemeyiz" dese cidden gam yemeyeceğim. Fakat bir firmada 20 ye yakın domainim var diğer firmayla da 3-4 seneden beri senelik 150-250 arasında bir ücret ödeyen birisiyim. Bu durumlarda bir el uzatmalarını istemeyeceğiz de ne zaman isteyeceğiz? Bari diyorum ki sen söyle sadece ben yapayım yok.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Fikrinize katılıyorum. Başından savar gibi cevap vermek olmuş. "Bu ücretli desteğe girmektedir. Cpanel üzerindeki SSL yönetimi bölümünden bu işlemlerin tamamını halledebilirsiniz ancak yardım edemeyiz" bu şekilde bir cevap müşteriyi daha mutlu ederdi tabi ki. Firmadan firmaya değişen bir konu bu.