Arkadaşlar merhaba,
sıfır bir binaya taşındım. iskanı yoktu. bina dolu tüm dairelerde oturanlar var. taşınalı 9 ay oldu. elektrik faturası gelmiyordu, inşaatın sahiplerine gittim söyledim. onlarda iskan olmadığı için gelmiyor dedi. zaten elektriğide üstüme alamamıştım bu yüzden. dün elektrik saatlerini okudular o inşaat firmasından gelip ardından bu gün a4 kağıdana hangi dairenin ne kadar borcu var yazmışlar. birde bize 700 küsür TL borç çıkartmışlar. ödemek zorunda mıyım? bunların yaptıkları ************** değil mi? iskanı olmayan bir yeri nasıl satıp kullandırırlar bize? bu elektrik faturasından kim sorumlu? bu gelen borç bina şantiye olarak gözükdüğü için böyle çıkıyor bu bizim sorunumuz mu? bana gelmiş bişey değil sonuçta o şirkete geldi. ödemezsem ne olur?
çok fazla soru sordum farkındayım ama bunların cevabını almalıyım ki hakkımı arayayım. daha önce başına gelen var mı bana tecrübelerini paylaşsın
Taşınırken iskanı yoktu diyorsun taşınıp kullanıyorsun ama fatura gelince nasıl kullandirirlar diyorsun. seninde onlardan hiç bir farkın yok. Kullandıysan ödeyeceksin ödemezsen bir hırsızdan ne farkın var?