Doğrudur, fakat ben provizyonda işlem varsa erken kapama işlemi yapmıyorum, erteliyorum düşünce yapıyorum. Zaten müşteri temsilcisine kontrol etmesini söyledim, kontrol sonrası olmadığını söyleyince onay verdim
20 Aralık - Godaddy: 15,86
20 Aralık - Alastyr: 37,47
20 Aralık - Godaddy: 3,00 TL
20 Aralık - Godaddy: 5,88
20 Aralık - Godaddy: 5,68
20 Aralık - Godaddy: 5,88
22 Aralık - Godaddy: 4,91
22 Aralık - SHOPIER: 37,98 TL
Bu ödemelerin toplamı, 116,66 TL, yani 28 Aralık'ta kesilen ekstremle gelen borç tutarım. Belirttiğim gibi 21 Aralıkta erken kapama yaptığım zaman provizyonda olan hiçbir işlem olmadığını görüştüğüm bankacıya teyit ettirip öyle onay verdim, ama bu ay borç olarak yansıtılmış...
Ödeme de 925 TL olarak yapıldı, 75 TL erken kapama faiz indirimi. Nasıl oluyor da yansıtabiliyorlar anlamış değilim. Defalarca belirttiğim gibi, banka limitinizde hiçbir sorun yok demek dışında bir açıklamada bulunmuyor maalesef. Neymiş efendim en üst düzey banka görevlileri tarafından inceleniyormuş bu harcamalar. Yahu benim onlara lafım yok, madem limitte sorun yok diyorsunuz nedeniyle açıklayın ki bende biliyim...
Cuma gününe randevu aldım, umarım cuma günü çözülür artık. Yine de bir fikri olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum
ekstreniz ne zaman kesiliyor?