Hatanız şurda o sözleşmede parayı kuruşu kuruşuna hazırlayacagını belirtmeniz gerek kargoyu vermeye gidiyoruz bozuk yok onda yok bizde yok haydaa.

. Yani işin kısası kendim dağıttığım için kendimden biliyorum siz devir nedenini kontrol ettiginiz zaman alıcı kabul etmedi olarak görürsünüz aslında işin içinde çok sebep ola bilir bozuk parası yoktur kuryedede yoktur kurye aramak zorunda değilim der atışırlar vs. iki taraf gerginleşir kargoyu almaz müşteri size geri döner , yada gideriz evde olmaz ücreti var sonuçta komşuya bırakamayız döner şubeye evi uzaktır gelip almaz bu sebepden dolayı sizin hangı tarihte yollayacaksanız müşterinin oldugu o tarihte olduğu adrese yollamanız gerek bunun tespiti çok önemli iştemi evdemi adam çalışıyordur evının adresını vermişdir akşam gelıcek gibisinden düşünür kargoyu göndermeden bunları müşterıye aktarmanız sızın yararınıza olacaktır.
Hocam sözleşmede ki ibare yeterli bir ibare bence. Sizin yazdığınız gibi detayladırılamaz ki. Mutlaka şu kadar para olsun yanınızda hazır edin diyemezsiniz. Ödeyeceği tutarı yazarsanız zaten anlar müşteri. 700 den fazla sipariş teslim ettim böyle bir olayla karşılaşmadım. Zaten böyle bir şeyde müşteri size mutlaka dönüyor. Yada ben soruyorum söylüyor.
Özellikle Aras Kargo binbir türlü bela okursunuz kesin. Hiç bir şubesinin telefonu açılmaz. Mümkün değil ulaşamazsınız. Yada çok nadir açılır. Klasik sahtekarlıklar ile gün doldurulur. Bir gün panele yazar ki "Alıcı kargoyu kabul etmiyor.", ertesi gün "Adres yanlış/yetersiz." Nasıl oluyor da ilk gün kabul etmeyen müşterinin adresi ertesi güne yanlış oluyor

Gitmeye erinirlerse klasik bahaneler hazır. Alıcı kabul etmiyor, adres yanlış/yetersiz, alıcı şubeden alacak, hatta bununla yetinmeyip mobil dağıtım gününde teslimata çıkıp yazılıyor ama ürün geri geliyor
Şimdi sakın günde yüzlerce ürün teslim ediyor kuryeler yetişemiyor demeyin. Yetişemiyorsa firma eleman alsın. Parayı alırken ben az eleman çalıştırıyorum o zaman parayı da az verin demiyorlar.