KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güven damgası almak için Ev SSl de gerekiyor. Yani hem Ev ssl alacaksın hem güven damgasına para vereceksin. Yasayı okuyun önce ondan sonra yazın.
Ayrıca biz devletten çikolata ıvır zıvır gibi şeyleri vergiden düşerek vergi kaçırmıyoruz. O tarz işler belli ki sizin işiniz.
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma sapan konuşuyorsun arkadaş.
Sen maaşlı çalışıyorsun belli hesap kitap bile bilmiyorsun.
EV SSL'ye 500 lira veriyorum en ucuzundan alıyorum.
Ve bunun karşılığında bir hizmet alıyorum, adam 500 lira karşılığında benim sunucumla istemci arasındaki iletişimi şifreliyor.
Haybeye vermiyorum 500 lirayı.

1) Sen vergi vermiyorsun belli ki. %18'i vatandaşa ben kitlemiyorum devlet kitliyor.
2) Kurumlar vergisi %22 oldu artık %20 değil. Suriyelilere ve savaşa para yetişmiyor.
3) Ne muhasebe biliyorsun ne ekonomi. Çikolatayı alırken de benim düştüğüm vergiyi çikolata satan adam ödüyor. O vergi devletin cebine dönmese düşülmesine izin verir mi?
4) Kurumlar vergisini verdikten sonra, kar payı dağıtılırken bir de şahsi vergi veriyorum stopaj %15.
5) Tüm vergimi zamanında tıkır tıkır öderken ve ahmak siyasetçiler bu paraları kendi kişisel egoları ile boşa harcarken ekstra vergiler çıkarıyorlar. Vergimi veriyorsam neden K belgesi almak için 1500 lira, güvenlik mührü almak için 3000 lira vereceğim?
6) Ben o parayı devlete, dol@ndırıcları yakalasın, sahtekarlara iş yaptırmasın diye veriyorum. Devlet benim gibi dürüst çalışan adamlardan para koparma peşinde.
7) Ekonomiden de hiç anlamıyorsun muhasebeden de kardeşim. İnternetten yapılan alışverişte ödeme aracı ile yapılır, vergi kaçırılmaz, kayıt dışı değildir internetten ticaret. Ülkede kayıt dışı 1000 tane sektör vergi kaçırırken devlet herzaman ki gibi tuttuğunu öpüyor. Tıpkı elektrik çalanların faturasını abonelere kestikleri gibi vergi kaçıranların yükünü de vergisini verenlere yıkmaya kalkıyor ahlaksızlar.

Hesap açık. %20 ortalama kar eden bir sanal mağaza ayda 50 bin lira ciro yapsa 10 bin lira kar eder.
Devlet 1 aylık kazancını mühre yatırmasını istiyor insanların.
Zorunlu bir hizmet değil nedir bu yaygara anlamadık. İşinize gelmiyorsa almayın yaygara çıkarmaya gerek yok.

SeToKaiBa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KOSGEB mi ? güldürmeyin allah aşkına.. Artık öyle birşey yok arkadaşım yoooookk.. Uyanın şu uykunuzdan .. Bir biz lanetliyiz sanıyorduk meğersem herkes aynı durumda .. ( linki takip et sol fare tuşuyla basıyorsun )

Azıcık oku ..

https://www.sikayetvar.com/kosgeb
Bir çok kişi ekmek yiyor KOSGEB'den bir kaç kişinin şikayeti ile baltalamak sizin zihniyete sığar. Tanıdığım bir çok ev hanımı iş yeri açtı bunun sayesinde. KOSGEB çoooooook sen yorma kafanı.

mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E Ticaret'de güveni şöyle sağladım :

1. Şeffaf Kargo,
2. Kapıda Nakit ödeme,
3. İnternet sitesimde vergi levham, marka tescilim, açık adresim vb bilgileri paylaştım,
4. Yıllarca kaliteli hizmet verdim,

Bu 4 önemli hususa dikkat ederek zaten bir güven ortamı oluşturdum. Şirketi kurarken, Ticaret odasına kayıt olurken, SSL alırken, Marka tescili alırken ve sırf internetde olumsuz yorum dönmesin diye çoğu zaman boş yere iade ürün alırken bolca cebimden para çıktı.

Bende gördüm bu internet güven damgasını, Şirketi bilgilerini iletip ücretsiz alacağız diye düşündüm ama 3 bin tl ücreti çok buldum. 500-1000 TL civarı bir ücret olsa belki alabilirdim bir nevi marka tescili gibi güven tescili derdim ama bu damganın ne bana nede müşterime bir artısı olmayacak.
Zorunluluğu yok almassın olur biter.