Merhaba arkadaşlar.
Az çok beni tanırsınız. Geçen hafta laptopumun anakartı yanmıştır. Forum üzerinden daha önce alışverişim olan
@residense; arkadaşa mesaj attım. Gönder bakalım dedi. Durumumu da bildiği için para sorun değil ded. Eyw. dedim. Gönderdim.
Ürünü aldı. Anakartta çalışmaya başladı. önce olmadı dedi. Sonra baska bişi denicem dedi. En sonda başka bir usta var kesin yapar ama dedi ne arızası olduğunu söylemez ve parada ister dedi. Peki dedik verelim usta ona dedim. Cumartesi günü laptopu ona bıraktı. Pazartesi günüde geri alacaktı.
Pazartesi günü sen laptopu al geri,
Banada olmadı geri gönderiyorum dedim. Tamam dedi. En son çare ekran flexisinden şüphelendik dedi. Açarkende ekran köşeden çatladı dedi. Ama al bi bak eğer beğenmezsen sorun edersen ben sana yeni ekran göndericem dedi. Peki usta dedim. Kargo dün gelmesine rağmen ancak bugün alabildim.
Başka yerleri aradım ve anlattığımda tamir olamayacağı söylenmişti. Bende kendimi ona göre hazırlamıştım.
Kargoyu alıp açmak benim için o kadar önemsizdi ki, çünkü olmadı olarak kafama yer ettiği için, ustada öyle açıklama yapınca adeta çökmüştüm.
Aldığımdada üzerinde şöyle bir not ilişmişti;
Allah Razı Olsun diyorum...
Bu süreçte laptop onda iken, 5 farklı laptop buldum ve onlarla pazarlıklar yaptım. Neredeyse 2 tane alıp direkten dönmüştüm
PC / laptop / hdd / telefon vb. cihazlarınızda bir sorun olduğunda parayı pulu dert etmeden gözünüz kapalı gönderin.