Ürünü görerek ve deneyerek alıyorsunuz. Bu durumda iade hakkınızın sadece cihazda bir arıza varsa olması durumunda olması normal. Bu durumda da servise gidip DOA kapsamında ilk 6 ayda Değişim İade hakkınız var.
Şimdi sizin dediğiniz konuya gelirsek.
4 yıl kadar önce başıma gelen bir olayı anlatayım.
Müşteri Canon 700D satın aldı sabah. Sohbet ederken dedi ki akşam ablamın düğünü var çekim falan yapacam. Ertesi gün getirdi ve iade edecem dedi. Nedenini sorunca kullanmadım, ailem istemedi falan dedi.
Cihazı açtım içinde hafıza kartını unutmuş. 500 e yakın fotoğraf çekilmiş dugüde. Yani işini bitirmiş ve geri iade edecek. Parasını alacak. İade onayını vermedim.
Peki dediğiniz olay olsa ne olacak. Alacak ve iade edecek. Gidecek saat alacak düğüne gidecek. Ertesi gün iade edecek. Gidecek takım elbise alacak akşam yemeğe gidecek ertesi gün iade edecek.
İnternetten satışta adına Şımarık İade denilen bu iade sebebi sıkça yaşanan bir durum. Bu reel satışa da gelince işler daha çok karışacaktır.
Ülkemizde Ahlaklı Tüketici kavramı oturmadan bu tarz yasalar firmaları çok zor duruma sokar.
Asus Zenfone 5Z cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şımarık iade vs .. Bu durumu değiştiremez hocam 100 Müşteriden 10 Tanesi ahlaksızsa .. 100 Firmadan 90 Tanesi ahlaksız .. Sizin dediğiniz yöntemi kullanan insanlar şuan bunu internet üzerinden zaten yapabiliyor benim bu dilekçeyi yazma amacım ahlaklı vatandaşları ahlaksız firmaların elinden kurtarmak ! Bakın bugün üretici firmanın kendi satış bayiinde ürün iade veya değişimde her hangi bir sorun çıkmıyor(benim denk geldiğim öyle) sorun çıkaran firmalar genellikle ürünü belirli bir komisyon ile satan aracı firmalar. Birde bu tüketici mahkemesi olayı var aracı firma haksız olduğunu biliyor mahkemeyi kaybedeceğinide ama işte mahkeme süreci uzun sürdüğünden müşteri zaten uğraşmaz diyerek bunu çokca kullanıyor. Ayırca görerek deneyerek alıyorsunuz olayı tamamen yalan ürünü sizin gözünüzün önünde paketliyolar hepsi bu denemek felan yok... Yukarıda yazdığım gibi kimsede bu konu hakkında size bilgi vermiyor.
Sizin mesajınızdan sonra aklıma böyle bir fikir geldi onuda konuya ekledim.
- (yeni aklıma gelen bir fikir) Parasını peşinen ödeyip aldığımız ürün arızalı çıkarsa ve firma bu ürünü iade almak istemezse ürünün garantiye gidip gelene kadar müşteriye muadili bir ürün vererek müşterinin mağduruyetini gidermelidir. (Düşünün parasını veriyoruz satılan ürün hatalı çıkıyor birde yeni ürünün gelmesini bekliyoruz oda hatalı çıkarsa ? )