Allahın sevgili kuluymuşsun

aynı sorunu bende yaşıyordum,
dubleks bir dairemiz var, üst katı ofis alt katı kendime ait daireyi alırken hiç sorunumuz yoktu. aidatlarımızı zamanından evvel 3 aylık olarak ödüyordum ama yönetici denilen kişi dekont dahi vermiyordu sonra gönderirim diyerekten, meğerse sonra öğrendim ki adam resmi olarak yönetici değilmiş, defterleri yok dekont yok hiçbirşey yok asansörler sürekli bozuluyor artıbel denilen firma asansöre kırmızı etiket çakmiş gitmiş..
sonrasında bi toplantı düzenlettim zor bela kavga çıkartarak (laz damari oldugu için ayiptir söylemesi

) tüm binayı ofisde topladım eğer ki bu yönetici değişmez ise savcılıga suç duyurusunda buluncam dedim cünkü yasal olarak hakkınız var her apartmanın bir defteri vardır karardefteri ve resmi olarak o apartmanın bir yöneticisi vardır. Misal asansörde birisi mahsur kaldı veya bir arıza sonuçunda asansörde birisi vefat etti diyelim o kişinin yönetici denilen kişi yasal olarak yönetici değilse hapis cezası bile var
ama cogu kişi bunlardan habersiz size tavsiyem önce toplanın tüm apartman olarak sonrasında karar cıksın olmuyorsa direkt savcılıga suç duyurusunda bulunun.
Not: şuan yeni yönetici benim
Cevabınız için teşekkürler.
Temmuzda ödemezsen icraya veririm dedi. Belgeleri isteyince sustu Apartmandakiler çok umursamıyorlar sanırım. Yoksa çoktan seçim istemişlerdi. En son gittiğimde apartman girişine oturanları azarlayan notlar yapıştırmıştı panoya. Gürültü yapmayın apartmanda. Burası dingonun ağırı değil gibi laflar. Onu görünce gidip konuşmamaya karar verdim. Gidip şimdi boş bir tartışmaya girmek istemiyorum. Ters bir laf söyler. Sonra uğraş uğraşabilirsen. O evde de kalmıyorum zaten.
Ben sadece hukuki bir yaptırımı var mı diye sormak istedim. Baya bir araştırma yaptım. Olmadığına dair bir izlenim edindim.