Herkese merhabalar,
Yıllardır türksat kablonet ile mutlu mesut devam ediyorduk kota derdi yok hız desen uçuyor kesilme yok yavaşlama yok 6-7 yılda müşteri hizmetlerini 6-7 kez aramamışımdır o kadar memnundum lakin elde olmaya sebeplerden ötürü adres değişikliği yapmak durumunda kaldık ve gittiğimiz bölgede kablonet olmadığı için üzülerekde olsa aboneliğimi sonlandırdım.

İşi gücü online olan ben yaklaşık 10 yıl sonra yine telekoma kalmıştım ne tür sıkıntıları yaşayacağımı önceden bildiğim için farklı çözümler aradım ancak yine tekel telekomun kucağına düştük d-smart tv ve internet ile başvurduk ancak 1 ay oldu altyapı sıkıntı diye net alamıyorum d-smart bizde birşey yapamıyoruz altyapı için telekoma burdan arıza kaydı açıyoruz demekten öteye gidemiyor telekom ise ayın 12sinden beridir ne arar ne sorar nede farklı bir telepati vs.

şimdi d-smart üyeliğim var iken ttnetede abonelik için başvuru yaptım sırf eve birileri gelsin diye kısaca bu altyapı sorunu tanıdık olmadan nasıl halledilir nette araştırdım şikayetvar da tonla başlık var aylardır mağdur olanlar var.

Başvuru yaparken altyapınız sağlam 37mbit e kadar destekliyor wdsl i diyorlar ama eve sinyal vs. gelmiyor evin içine kadar kablolar kontrol edildi hiç sorun yok

Son 1 hafta için vodafone kullandığımdan telefondan 8 gb 1 hafta için 25 tl ödedim bu hafta 5 gb için 25 tl olmuş fiyat işin garibi paketi 1 ay içinde 1 den fazla alamıyorsun paraylada satmıyorlar anlıcanız diğer paketler ise saçmalıktan ibaret 1 gb 12 tl 250 mb 4 tl gibi abuk subuk ekler felan var

işin özü telekom d-smart müşterisi olduğum için bakmıyor olabilir diye ttnet e kapak atma derdindeyim ki sıkıştırayım yoksa telekomu arayınca direkt dsmartı arayın vs. diyorlar sizce ne yapmak gerekir 1 ayı devircez hayırlısısyla offline olarak