hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Değerli R10 Sakinleri;

Apartmanımız 12 dairelik ve yeni yapılan bir sokakta bulunuyor. Haliyle altyapımız yok ancak 2 sokak arkamızda Fiber Altyapı kutusu bulunuyor. Beyaz TürkTelekom kutusu biliyorsunuz, hemen sokağın giriş tarafında.

Bu kutuya bizim ev uzaklığı yaklaşık 150 adım (kabaca 150metre) var.

Aynı şekilde 1 sokak önümüzde ise 24MB/s hızla VDSL var.

Başvuru yaptık bireysel olarak 2 kişi başvurduk ama yetersiz dediler işlem dahi yapmadılar.

Bir tanıdığım ücretli olarak altyapı getirtebileceğimizi söyleyince Türk Telekom'un sitesinde bunu araştırdım. Ucretler yazıyor fakat hiçbir şey anlamadım.

Son olarak Türksat bulunduğumuz konuma yakın bir caddede altyapı tamamladı. Ana yol uzerinde var ancak aralara girilmemiş. İnternetten sorguladığım da gözükmüyor, telefonla aradım böyle bir çalışmamız yok diyorlar. Yerde fiber altyapı kapakları var diyorum sistemde gözükmüyor diyorlar.

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Daha önce böyle bir şey yapmış olan var mı? Lütfen bilginizi esirgemeyin. Bu internetsizlik delirtecek yakında olmuyor yani. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkürler.

Eğer alternatif olarak önerebileceğiniz ISS sağlayıcıları da varsa belirtin lütfen.

Kesinlikle bu işe kendiniz kalkışmayın. Heleki binanızın önü asfaltsa başınız dertten eksik olmaz. Aykome ödersiniz birsürü şey ödersiniz.

Detayları pm atın söyleyeyim buradan belirtmem uygun olmaz.