Arkadaşlar selam. KYK yurdunda kalıyorum ve gerçekten üniversiteyi, yurdu hiç sevmiyorum. Durmadan aklımda bir şeyler var bir şey yapacağım yurt imkanlarından dolayı yapamıyorum. Çalışamıyorum çalışma alanım, kendime ait masa vs. yok. Çok fazla şey kafama takıyorum. Elektronik projesi ile uğraşayım diyorum sonra maddiyat ve çalışma alanının olmayışı sınırlandırıyor ve yine aklım dolu. Kısacası çok gergin ve mutsuzum.
Uyurken sayıklıyormuşum kendi kendime veya bazen yastıktan kafamı kaldırıp etrafa bakıp geri yatıyormuşum. Nasıl önleyebilirim bu durumları? Gerçekten hoşlanmıyorum birileriyle kalmaktan, yurttan vs.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Stresten kaynaklanıyor. Bende 1 yıl kykda kaldım durumun vehametini biliyorum.
Bende konuşma olmuyormuş kalkıp gidiyormuşum hep.
Birgü ailemle köyde iken gece vakti millet tıkırtıya uyanmış. Bi bakmışla ben ormanın içine doğru gidiyorum. Zor görüp yakalamışlar.
Sorunu şöyle çözdüm: Her an tedirgin şekilde uyumaya çalıştım. Çıt etse uyanacak şekilde psikolojik olarak hazırlıyordum kendimi. Böyle uyuyunca problem ortadan kalktı. Örneğin yatış pozisyonum yanlış olduğunda ve horlama sesi saniyelik geldiğinde uyanıyordum. Bir süre sonra yorgan sesine bile uyanmaya başladım. Sonra zaten normale döndü