Merhaba arkadaşlar,
Daha öncesinde böyle bir etkinlik yapıldı mı bilmiyorum, yapılsa ne tür katılım sağlanır onu da bilmiyorum. Birden bire aklıma böyle bir fikir geldi. Malum yılbaşı yaklaşıyor, milli piyango olayını hepiniz bilirsiniz. Kısaca aklımdakini şöyle açıklayayım;
Belirlenen ücreti yatıran her üye katılabilir. Örneğin 20 lira katılım ücreti olarak ayarladık.
Çekiliş tarihi belirledik ve katılan üyeler arasında çekiliş yaptık. Çekilişi kazanan arkadaş toplanan bütün 20 liraları kazanmış olur. Dilerseniz yılbaşına kadar paralar toplanır, çekiliş yılbaşında yapılır. Ya da her ay yaparız, ayda 1 kere kazananı belirleriz.
20 Lira cebimizden çıksa bizi etkilemez ama kazanan arkadaşın işine yarar. 100 kişi katılsa 2000 TL yapar.
Paralar r10 yöneticilerinin belirlediği bir hesapta toplanır ya da varsa (daha güvenilir olur) direkt r10 genel hesabında toplansın. Tabi yöneticilerin onayı gerekiyor.
Kura çekimini ya da çekilişi de Yönetim ya da yönetimin belirlediği birisi yapabilir canlı yayın aracılığıyla.
Kısaca bu şekilde bir proje düşündüm, sizde fikirlerinizi ya da geliştirilebilir dediğiniz noktaları belirtirseniz sevinirim. Ayrıca ankette de aylık ya da yıllık olarak yapılmasını oylayabilirsiniz.