Geçen sene de 19u görüp düştüğünde sürekli yok bir dahaki yılbaşı 50 olacak yok şu olacak yok bu olacak diyorlardı. Elinde coini olan yatırımcı, size girme demez. Ne kadar fazla yatırımcı, ne kadar fazla para girişi o kadar yükseliş. Tamamen yalan haber.

Bana kalırsa bitcoinin olabileceği maksimum seviye 8k. Geçen seneki fırlamasının sebebi tamamen hızlı şekilde popüler olması ve çok fazla yatırımcı bulması. Bitcoin ile birlikte altcoinler de canlanıyor bu bir gerçek.

Eğer yok ben geleceğe yatırım yapmak istiyorum derseniz, tüm piyasaya çıkmış coin ve tokenleri araştırın; white paperlarına bakın, arkasındaki isimlere bakın, yatırımcılarına bakın. Eğer kaliteli bir hizmet, kaliteli bir proje ve çok sağlam destekçiler varsa o coini ya da tokeni seçin. Ama bir aralar fırlama yapmış sonra düşmüş ya da tam tersi olmuş diyip; bu coin 2-3 seneye fırlar vs diye yorumlarda bulunmayın.

Borsa analizleri de ileriye dönük olarak bu sektörde size yanıt vermez. Eğer birkaç senelik plan yapacaksanız dediğim gibi sağlam projelere, sağlam destekçilere sahip olanlara yönelin.