1-2 haftadır aklımda olan bir şey sonunda karar verdim 1 haftalığına gideceğim daha önce giden veya bilgisi olan arkadaşlar nerelere gidilir gezmelik tozmalık yerleri nerelerdir cebimi çok yakarmı (birikmişim var ama yine de dikkatli harcamaya çalışıyorum) ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
Batumu bilmem ama tifliste gezilecek bir kaç yer var
1- marjansvili diye bir yer var alayı türk ve araplar güzel yerdir.
2-old tbilisi gezebilirsin
3- mitatminda diye bir yer var çakma eyfel ve london ay var .
4-2 3 tane alışveriş merkezi var eas point ve tbilisi mall en meşurları
5- alış veriş ıvır zıvır giyim alıcaksan lilo diye bir yer var oraya git güzel yer ucuza eşya alabilirsin
6- Merkezde gidebilecegin vakzal ,sabotalo ,kostava,gagarini buraları gezebilirsin metro 0.50 lari 1 kart alıp içine 10 lari yükleyip her yere gidebilirsin
7-taksiler ucuz binersen pazarlık yapmadan binme yoksa güzel kazık yersin veya yandex taksi indir tiflis gidince direk sana fiyat veriyor takcinin 40 lari istedigi yere 8 lariye gidersin öyle avantajlı yani.
8- ve en önemli madde türk , kürt ve azeri bunları görünce kaç konuşma yoksa bir yolunu bulup seni kazıklarlar öyle yada böyle para kaptırırsın.
9-Kumarhanelere gitmeni tavsiye etmem her türlü kaybedersin kumarı her zaman oynatan kazanır .
Aklıma gelenleri yazdım iyi tatiller simdiden size