Yazı biraz uzun genel anlamda Sorunun tek kaynağı Türknet değil asıl sorun çıkaran Türk Telekom ve iş bilmeyen saha ekipleri

Yaşanılan sıkıntıların tamamı türknet ile alakalı değil sonuçta yaşadığınız altyapısal sorunlara bakanlar Türktelekom saha ekibi ve bu saha ekibinde işini bilmeyen çok insan var adsl 'den Vdsl e geçerken 12 gün hizmetin durdu ve 12 gün ile kendi uğraşım sayesinde yırttım saha ekibine veya müşteri temsilcilerine işi bıraksam 1 ayı geçerdi. Yarım saat içerisinde hattımın aktif olacağını söyleyen tt müşteri temsilcisi, adsl modem ile vdsl hattı alabileceğimi söyleyen başka bir tt müşteri temsilcisi çalışmayan porta hattımı bağlayan saha görevlisi, açtığım arıza kayıtlarını doğru düzgün okumadan yapıldı diye düzelten başka bir saha görevlisi vesaire zırt pırt arayıp dürterek 12 günde anca eve internet geldi. 32mbps hızı alamıyacağımı söyleyen saha görevlisi bile vardı düşünün kafasını kesecekmiş eve gelen hız 90mbps portu değiştirirken gördüm onuda. Siz Türknete arıza kaydı açıyorsunuz onlarda turk telekom a açıyor, TT Saha Ekibinin bu arızayı çözmek için belirli gün anlaşması var aksi halde ceza ödüyor falan bazıları da hakikaten andaval olduğundan akıl üretemiyorlar standart sorunları çözebiliyor sadece. Yine başıma gelen bir olay yol çalışmasında kabloları kopardı kepçe. Saha da ki çalışanları aradım abi böyle böyle internet yok dsl yanmıyor hat bana ulaşmıyor çalışmamı var diye soruyorum hayır diyor o zaman diyorum kepçe dün kabloları koparmış ondan olabilir mi ? Orayla senin alakan yok diyor öyle birşeyden haberimizde yok. Adamların dünyadan haberi yok anlayacağınız. Rekabet piyasasında ayrıca türktelekom bekletebildiği kadar arızaları bekletiyor çözmüyor sonuçta başka bir firma kendisinden daha ucuza hizmet sunuyor. TT saha ekibindekiler bile başka bir firmanın işini çözerken elleri işe gitmiyor VodafoneNet e geçerken yine sıkıntı çıkarmışlardı.