Bu sizin portföyünüze bağlı aslında, nasıl bir portföyünüz olacak, ultra lüks gayrimenkuller veya değerli ticari gayrimenkuller (1.000.000 ve üstü) mi yoksa standart ufak emlakçı mantıgımı olacak?
Ben bu işe ilk başladığımda hiç imkanım yoktu 3. katta bir ofisim vardı, 1 masa 1 koltuk ve 4 tane plastik tabure birde bilgisayarım vardı. Ufak tefek çevreden gelen portföyle başladım gelen müşterilerimi plastik tabureye oturtuyordum @onurss iyi bilir Ama sosyal medya ve teknoloji sayesinde herkese kurumsal firma izlenimi veriyordum. Yoldan geçerken görüp giren müşterim yoktu ama herkesin bilgisayarına telefonuna sosyal medya aracılığı ile girebiliyordum.Müşteri ilk başta sizin samimiyetinize ve işi bilip bilmediğinize bakar daha sonra ofisine arabana giyim kuşamına bakar. İlerleyen zamanda hepsi olur iyi bir ofis v.b.
Neyse çok uzatmayım, dostum bu işin en büyük sermayesi DÜRÜSTLÜK. Teknolojiyi de iyi kullandıktan sonra müşteriye hertürlü ulaşırsın. Önemli olan doğru gayrimenkulu doğru fiyatta müşteriye sunabilmektir.