Kısaca şöyle analtayım.
Bu yakınlarda uyku düzenim hiç yok saat 05.00 - 06.00 arası yatıyorum bazen 20-30 dk sonra uyuyup kalıyorum sabahları 10.00 11.00 bazen daha erken kalkıyorum bu sürede saat 12.00 bulabiliyor.(Düzenli bir aralık yok) .Uyanırken genelllikle sıçrayarak uyanıyorum ya da çok sinirli kaygılı uyanabiliyorum.Gün içinde bazen abimin yanınan çalışmaya gidiyorum,ya da evde spor yapıyorum,uzun yürüşler yapıyorum yorulayım diye ama eve gelince bir köşede uyuyup kalıyorum.İUyumamamk için duş almak,müzik dinlemek ama yatakta yatmadan,ya da kahve iç dediler yaptım sonuç çoğu kez başarısız oldu.llaki yatağımda uyumak değil nerede olursa uyuyabiliyorum.Aslında uyuma ve uyanma saatlerim belliydi.Gece en fazla 02.00 civarı yatıyordum 9-10 gibi kalkıyordum ama annem kuzenin çocuğuna destek olsun diye bakmaya başladığından beri tüm düzenim bozuldu.
Bu şartlarda ne yapabilirim bitkisel çaylar işe yarıyor mu ?İlaç vs kullanmak istemiyorum neler yapabilirim?
Ayrıca son günlerde çok karasızım dalgınım dikkatim çabucak dağılıyor,normale göre daha sinirliyim bunlar uykusuzluktan olablir mi ?