beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah düşmanımın başına vermesin valla ben evi değiştirirdim kesin
Amin, az kaldı bende öyle yapacağım

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben yıllardır ttnet kullanıyorum hiçbir şikayetim olmadı. Birtek çok pahalı. Bu sürede telefonun internetiyle idare edebilirsiniz.
2 gündür o şekilde yapıyorum hocam. Hani bilgi verseler 1 hafta 10 filan deseler tamam ama 2 ay çok can sıkıcı bir süre.

lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüketici Hakem Heyetinin size söyleyeceği ilk şey, TTNET genel müdürlüğüne iadeli taahhütlü dilekçe gönderin, gelen cevap ile bize gelin diyecekler.

Bende TTNET genel müdürlüğüne dilekçe gönderdim, Sebebi; ev değişikliğinde internetimi taşıttım ama yeni evimin mevkinde paketimdeki hızı desteklemediğini fark ettim. Tabi 3 ay o tarife üzerinden faturalandırıldı.

Son olarak taahhüt sürem bitti ve bilgilendirilmedim. Son faturada rakamı kabarık görünce, müşteri hizmetleri ile çözemedim sorunumu. Bu yolu izledim ve geriye dönük faturalar incelendi ve fazla alınan ve ayıplı satılan mal bedelinin faturalandırması düzeltilip, fazladan alınan tutarlar iade edildi.

Aboneliği saçma sapan konuşan, bilgisiz bir müşteri hizmetleri personeli yüzünden iptal ettirdim.
BTK üzerinden de başvuru yaptım. Henüz 2 taraftan da bir dönüş almadım. İşlem sırasına göre beklemedeyim. En kötü genel müdürlüğe gidip dilekçe vereceğim.