Bartnweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam,
A.Ş. şirket iseniz, bu durumdan dolayı avukatlarımız sizi arayacaktır diye tekrar bir arama yapın Benzer olayı yukkoda yaşadım ama şirket avukatlarımız arayacak sizi dediğimde kargo çıkışını sağladılar hemen. Ürün muhtemel ellerinde ve dediğiniz gibi zarar ediyor görünüyorlar.
Gerekirse gerçekten de avukatı aratır konuşurum

FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göndermezlerse THH'ye başvurun hocam, HB'nin her zamanki yaptığı şey bu. Onlar için en güzeli THH'ye başvurmak.
başvurmayı düşünüyorum hocamda o da çok uzun sürüyor bi telefon ile alakalı başvurduk 4-5 ay oldu halen daha servisle iletişime geçilmemiş 😔

xSwindLer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüksek ihtimalle göndermeyecekler hocam, bu durum sık sık yaşanıyor artık hepsiburadada. Kasıtlı yaptıklarını ve parayı işlettikleri geliyor benim aklıma. Ek olarak siparişi iptal ederlerse (tedarik edemedik vs. gibi sebeplerle) tüketici hakem heyetine başvurup hakkınızı arayabilirsiniz.
Parayı işletmeseler bile ekonomi zaten sıkıntılı ödediğim tutarı dolara yatırsam kar ettirir misal bu yapılanı yanlarına koymayı düşünmüyorum ürünü gönderseler dahi geç kaldığı ve zararım gerekçesi ile hediye çeki isteyeceğim şikayetvara da yazıyım bakalın