Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da ki işletmemiz için toplu A4 kağıdı ihtiyacımız oldu
Hepsiburada.com üzerinden satıcı Hepsiburada olarak gözüken ilandan 20 Koli (100 paket) A4 kağıdı alımı yaptım
1.700.00 TL Küsüratlı bir tutarı ödedim.
Ödediğim tarih 29.08.2018 bu tarihte faturayı kesmişler.
Ancak şuanda ürün hazırlanıyor aşamasında gözüküyor sistemde kendilerine mesaj attım ürünün kargoda olduğunu ancak sisteme giriş yapılmadığını söylediler ve Kargo Takip numarası verdiler verdikleri numara kargo firmasında işlenmiş ama gönderi takibi yaptığımda Hiç Bir bilgiye ulaşılamadı hatası veriyor (Horoz Lojistik Kargo Firması)
Ardından aradım kendilerini bir arkadaş çıktı bu sefer diyor ki Faturanız kesilmiş ama bir hatadan dolayı ürünün nerede olduğu belli değil diyor kargoya verildi mi yoksa halen depoda mı bilmiyoruz diyor bana verdikleri kargo numarasını kendisine verdim o da birşey bulamadı
Tüm ısrarlarıma rağmen 1-2 gün içinde size dönüş yapacağız diye kapattı telefonu halen arayan soran veya sistemde bir güncelleme yok
İşletme olduğumuz için ürünün bize geç gelmesi zararımıza oluyor bir de şöyle bir durum var ben ürünü aldıktan sonra ürüne zam geldi ürünü tekrar aynı miktarda almaya kalksam
3.500.00 TL ödemem gerekecek (büyük ihtimal güncel stok girilmediği için verdiğim siparişten hepsiburada zarar etti ve bi bahene bulup iptal edecek gibi geliyor.)
NE YAPABİLİRİZ ? HEPSİBURADA VERDİĞİ SÖZDE DURAMADI AYNI GÜN KARGO DEDİLER 1 HAFTA OLMUŞ HALEN KARGOYA DAHİ ÇIKIŞI YAPILMAMIŞ BEN BU DURUM DA NEYAPAYIM BU GEÇİKMEDEN DOLAYI ZARARIM MEVCUT.